Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvor mange e -mailmeddelelser kan jeg modtage om dagen?

Der er ingen grænse for, hvor mange e -mailmeddelelser du kan modtage. De 250 daglige relæer vedrører kun e -mailmeddelelser, som du sender. Den eneste begrænsning for din indgående post er den tilgængelige lagerplads, afhængigt af hvilken type e -mailkonto du har købt. Du kan ikke modtage flere e -mailmeddelelser, end din lagerplads kan rumme.

Du kan få yderligere oplysninger i Hvad er et SMTP -relæ?