Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvor mange e -mailmeddelelser kan jeg sende om dagen?

Din e -mailkonto indeholder 250 SMTP -relæer pr. Postkasse pr. Dag. Hver adresse, der er angivet i felterne CC og BCC, tæller mod din daglige grænse. Ét relæ består af en e -mailmeddelelse, der sendes til en adresse ved brug af SMTP -tjenesten. Derfor kan du sende op til 250 meddelelser om dagen pr. Postkasse. Din SMTP -relægrænse nulstilles en gang dagligt, cirka hver 24. time, men disse relæer nulstilles ikke automatisk. Uanset antallet af anvendte relæer vil den næste meddelelse sendt fra en e -mailklient efter 24 timer nulstille relæerne.

Hvis du har brug for mere end 250 relæer til din postkasse, kan du købe yderligere relæpakker (i pakker med 50). Du kan maksimalt bruge 500 SMTP -relæer pr. Dag pr. E -mailkonto. Hvis du vil bruge mere end 500 relæer om dagen, kan du distribuere SMTP -relæer på tværs af flere e -mailkonti.

SMTP -transmissionstjenesten leveres til dig som en funktion af din e -mailkonto. Denne tjeneste er ikke konfigureret som standard. Du skal konfigurere tjenesten, når du konfigurerer dine e -mailkontoindstillinger.

Bemærk: Med Workspace Webmail og SMTP er du begrænset til 100 e -mailadresser (Til, Cc og Bcc) pr. E -mailmeddelelse, uanset hvor mange SMTP -relæer du har pr. Dag. Du kan få yderligere oplysninger i E -mailkontobegrænsninger og Administration af SMTP -relæer til din e -mailkonto .