Hvor mange mapper kan jeg oprette i roden på min hostingkonto?

Antallet af filer og undermapper i en given mappe skal begrænses til maksimalt 1024. Flere filer end dette kan medføre systemforsinkelse og langsom adgang til FTP og hosting fra nettet.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.