Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan adskiller API -forhandler-, nøglefærdige forhandler- og forhandler -hostingplaner sig?

Produktnavnet Reseller Hosting kan let forveksles med vores traditionelle nøglefærdige forhandlere, der sælger hosting. Men lighederne ender der. Lær om forskellene mellem API -forhandler-, nøglefærdige forhandlerplaner (Basic & Pro) og forhandler -hosting.

API-forhandler

Sælg og administrer domæne og konto -API'er, og giv dine kunder adgang til domænekontrolcentret. Denne plan anbefales, hvis du forstår REST API'er og ønsker at udvide din virksomhed. Kontakt vores GoDaddy -guider for at købe en API -forhandlerplan.

Nøglefærdig (Basic & Pro) forhandler

Få adgang til et butiksfacade- og indkøbsvogn -system gennem en hvidmærket oplevelse, der minder meget om GoDaddy. Disse planer anbefales, hvis du ønsker en klar forhandleroplevelse uden teknisk viden påkrævet. Læs mere om forhandlerprogrammet .

Forhandler -hosting

WHMCS administrerer alt for dig med flere plugins. Vi leverer cPanel® og WHMCS, og du kan tildele diskplads og båndbredde til kunderne. Denne plan anbefales, hvis du er fortrolig med eller vil lære WHMCS. Lær mere om forhandler -hosting .

Funktion API-forhandler Nøglefærdig (Basic & Pro) forhandler Forhandler -hosting
Sælg domæner Ja Ja Ja

Kræver API -forhandlerplan
Sælg webhosting Ingen Ja Ja
Sælg SSL'er Ingen Ja Ja
Behandling af e-handelstransaktioner Nej

Du skal konfigurere din egen betalingsbehandling
Ja Nej

Du skal konfigurere din egen betalingsbehandling
Du styrer din fakturering Ja

Dine kunder betaler dig direkte, og vi trækker en fast sats fra en Good as Gold -konto
Nej

Provisioner udbetales i slutningen af måneden for den foregående måneds indtjening
Ja

Kunder betaler dig direkte
WHMCS inkluderet Nej

Fungerer med WHMCS
Ingen Ja
Butiksfront Nej

Du skal integrere vores API'er på dit website
Ja

Du kan bruge vores færdigbyggede, redigerbare butiksfacade
Nej

Du skal opbygge din egen butiksfacade
Slutbruger kundesupport Nej

Du støtter dine kunder
Ja

Du kan få vores GoDaddy -guider til at støtte dine kunder eller håndtere det selv
Nej

Du støtter dine kunder
Rapportering Ja

Rapportering findes i Forhandlerkontrolcenter
Ja

Rapportering findes i Forhandlerkontrolcenter
Ja

Rapportering leveret i WHMCS