Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvordan bruger jeg mod_rewrite?

Mod_rewrite er et Apache webserver modul installeret på alle vores Linux servere som standard. det behøver ikke at være installeret eller aktiveret. Vores Linux -hostingkonti understøtter de fleste mod_rewrite -funktioner.

Fordi aktivering af mod_rewrite håndteres på globalt niveau, behøver du ikke at aktivere det i din httpd.conf -fil. Du behøver kun at tilføje den ønskede kode til brødteksten i din .htaccess -fil.

Vores miljø bruger leverandørkoden fra Apache til mod_rewrite. Den aktuelle Apache HTTPD -dokumentation er nøjagtig med hensyn til, hvordan man bruger .htaccess -filer.

Du kan få flere oplysninger om mod_rewrite i Apache -modulets mod_rewrite -dokumentation .

Bemærk: .htaccess -filen, der indeholder reglerne for omskrivning, skal være i den samme mappe som målfilerne.