Hvordan får jeg en godkendelseskode til at flytte mit domænenavn til jer?

Hvis du flytter dit domænenavn til os, skal du måske bruge en godkendelseskode (også kendt som en EEP-kode eller overførselsnøgle) fra din aktuelle registrator.

Nogle registstratorer viser godkendelseskoden i din konto hos dem, mens andre på anmodning sender den med e-mail til den administrativ kontaktpersons e-mail-adresse for dit domænenavn. Hvis du har et .au domænenavn, sender vi den overførselsrelevante information til registratorens e-mail-adresse.

Kontakt din aktuelle registrator for at få den godkendelseskode.

Visse domæne-navnetyper, primært domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD'er), kræver ikke godkendelseskoder.

Du kan få yderligere oplysninger i Overfør mit domæne til GoDaddy.