GoDaddy-auktioner Hjælp

Hvordan flytter sælgeren domænenavnet over på køberens konto?

Efter at et salg af domænenavn gennemføres på GoDaddy Auctions®, skal sælgeren flytte domænenavnet over på køberens konto. Måden domænenavnet overflyttes på, og hvem der skal igangsætte flytningen, afhænger af sælgers og købers konti:

• Hvis domænet ikke er registreret hos GoDaddy, skal køberen (ny registrant) starte en overførsel af domænenavnet. På den måde flyttes domænenavnet fra én registratorvirksomhed til en anden, og for de fleste top-level-domænenavne (TLD'er) omfatter det en etårig forlængelse af den nuværende registreringsperiode. Du kan finde flere oplysninger om overførsel til og fra GoDaddy under Forberedelse af overførsel af domænenavne til GoDaddy og Overfør mit domæne væk fra GoDaddy.
  • Hvis både køber og sælger har konto på GoDaddy, så er det sælgeren, som skal igangsætte kontoskiftet. På denne måde, der også går under navnet registrantoverførsel, flyttes domænenavnet til en anden konto hos samme registrator. Domænenavnets udløbsdato ændres ikke, fordi et kontoskift ikke medfører en forlængelse af registrering. Du kan få yderligere oplysninger i Flyt mit domæne til en anden GoDaddy-konto og Accepter et domænenavn for din konto.

Bemærk! Ved transaktioner på $4999 eller derunder vil vi forsøge at igangsætte kontoskiftet på vegne af sælgeren (efter at vi har verificeret betalingen). Hvis vi ikke er i stand til at gennemføre flytningen, skal sælgeren igangsætte den. Køberens Vundet-område og sælgerens Solgt-område angiver status for flytningen af domænet. Hvis domænet ikke flyttes automatisk, skal køberen og sælgeren bruge de links, der hedder Email Seller (E-mailsælger) eller Email Buyer (E-mailkøber) til at kommunikere med hinanden og finde frem til kontoskiftet.

Du kan få yderligere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål ang. overførsel af domænenavn.

Se

for at få yderligere oplysninger om processen efter auktionen.