Hvad sker der efter en auktion slutter?

Domæner skal overføres til køberens konto, når et domænesalg er gennemført via GoDaddy Auctions®. Metoden til at flytte domænenavnet og hvem der starter flytningen afhænger af, hvordan domænet blev købt, og om sælger- og køberkonti er registreret hos GoDaddy.

Nu hvor du har vundet dit domæne, er det tid til at købe det og flytte det til din konto.

Køb af dit domæne

Du skal foretage en betaling, før domænet flyttes til din konto.

1. Log ind på din Auctions -konto .
  2. Vælg Budliste > Vandt .
  3. Vælg Betal for dette domæne , og fortsæt derefter ved kassen.

Bud

Når du har betalt for dit domæne, varierer den estimerede leveringsdato afhængigt af auktionstypen.

• 7-dages auktionslister : Leveres typisk senest 10 dage efter, at betalingen er gennemført.
  • Auktion over udløbne og lukkede auktioner :
    1. Log ind på din Auctions -konto .
    2. Vælg Budliste > Vandt .
    3. Under Status vises dit domænes estimerede leveringsdato.

For nogle transaktioner på over $ 4.999 bruger vi Escrow til at gennemføre salget. Sælger og køber vil modtage instruktioner om denne proces og kan altid kontakte vores Escrow -partnere for yderligere assistance.

Tilbud

Domæner købt via Tilbud/Modtilbud eller Køb nu skal leveres inden for 10 dage efter betalingen er leveret.

Relateret trin

• Konfigurer min Auctions betalingsmodtagerkonto
  • Flere oplysninger

• Sælg mit domæne med GoDaddys liste til salg
  • Konfigurer min totrinsbekræftelse for at få den bedste sikkerhed på dine domæner og konto.