Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvordan håndterer Kalender vedhæftede filer?

Via Calendar kan du føje vedhæftninger til grupper, så brugerne kan se de filer, der er tilknyttet gruppen, f.eks. En kontaktliste. Du kan også tilføje vedhæftninger til begivenheder, så du kan sende filer, der er knyttet til begivenheden, til de inviterede, f.eks. En mødedagsorden.

Når du føjer en vedhæftet fil til en begivenhed, sendes filen med invitationen som en vedhæftet fil i e -mailmeddelelsen.

Du kan tilføje filer som vedhæftninger fra din Online Storage, hvis du har en, eller fra din computer.