Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvordan henter jeg mine e -mailmeddelelser, hvis jeg administrerer min DNS et andet sted?

http://email.secureserver.net hos os, kan du tjekke den gennem din webbrowser ved at gå til _XXXYYY_. Log ind med din e -mailadresse og adgangskode.

Hvis du har registreret dit domæne gennem os eller har et korrekt konfigureret CNAME, kan du også gå til http://email. coolexample.com , hvor coolexample.com er dit domænenavn.

CNAME -oplysninger

Du kan konfigurere dit domænes DNS til at pege på vores Workspace Webmail ved brug af et CNAME. Følgende e -mailadresse til CNAME -peger. (dit domæne) til vores Workspace Webmail:

Bemærk: De anvendte indstillinger afhænger af typen af e -mailkonto, du har købt. Klik her for at få hjælp til at finde oplysninger om dine CNAME -indstillinger . Hvis dine værtsnavne indeholder 'europa', har du en europæisk e -mailkonto. Hvis dine værtsnavne indeholder 'asien', har du en e-mailkonto i Asien og Stillehavsområdet.

CNAME Peger på
e -mail Hvis du ikke har en europæisk eller en Asien-Stillehavskonto, skal du bruge email.secureserver.net .

Hvis du har en europæisk e -mailkonto , skal du bruge email.europe.secureserver.net.

Hvis du har en Asien-Stillehavs-e-mailkonto, skal du bruge email.asia.secureserver.net

Du kan opdatere dine CNAME'er med det firma, hvis navneservere dit domæne bruger.