Hvordan henter jeg mine e -mailmeddelelser, hvis jeg administrerer min DNS et andet sted?

Tjek din Workspace Email fra din browser ved at gå til email.godaddy.com , og log ind med din e -mailadresse og adgangskode.

Hvis dit domæne er registreret hos GoDaddy, eller du har et korrekt konfigureret CNAME, kan du også gå til e -mail. dit domænenavn (f.eks. email.coolexample.com hvis coolexample.com er dit domæne).

Hvis dit domænenavn er ...

• Registreret hos os og bruger vores navneservere: Rediger din CNAME -post .
  • Registreret andetsteds, men som bruger DNS-hosting og vores navneservere: Få adgang til og rediger din DNS-hosting .
  • Registreret hvor som helst, men ikke bruger vores navneservere: Kontakt din udbyder, der har kontrol over din zonefil, for at redigere dit CNAME.

Du kan også konfigurere dit domænes DNS til at pege på Workspace Webmail ved brug af et CNAME. Følgende e -mailadresse til CNAME -peger. dit domæne til webmail:

CNAMEPeger på
E-mailHvis du ikke har en europæisk eller en Asien-Stillehavs-e-mailkonto, skal du bruge email.secureserver.net .
Hvis du har en europæisk e -mailkonto , skal du bruge email.europe.secureserver.net.
Hvis du har en Asien-Stillehavs-e-mailkonto, skal du bruge email.asia.secureserver.net
IMAPimap.secureserver.net
Mailpop.secureserver.net
POPpop.secureserver.net
SMTPsmtp.secureserver.net
Webmailwebmail.secureserver.net
SRV -fortegnelseautodiscover.int.secureserver.net

Opdater dine CNAME'er med det firma, hvis navneservere dit domæne bruger.