Hvordan installerer jeg software på min Windows virtuelle private server?

Nogle af oplysningerne i denne artikel er avanceret materiale, som vi stiller til rådighed som en service. Vær venligst opmærksom på at du er ansvarlig for at følgende procedurerne nedenfor på korrekt vis. Kundesupport kan ikke hjælpe med disse emner.

Hvis du vil installere software på din server, kan du logge ind på din Windows virtuelle private server (VPS) ved brug af Remote Desktop og downloade installationspakken til din server (typisk en .exe-fil), eller du kan etablere forbindelse til din server ved brug af FTP og kopiere installationspakken fra din computer til din server.