Administreret WordPress Hjælp

Hvordan kan jeg aktivere tema- og plugin-editoren?

Advarsel: Forsøg ikke at gøre dette, medmindre du er erfaren bruger af WordPress.

Vi har som standard deaktiveret tema- og plugin-editoren i WordPress. Det forhindrer dine kunder og brugere i at ødelægge hjemmesiden ved utilsigtet at omskrive kode.

Du kan aktivere tema- og plugin-editoren ved at ændre en linje i filen wp-config.php. Hvis du vil vide mere, kan du læse WordPress codex.