Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan kan jeg stoppe med at modtage e -mails eller andre kontakter fra GoDaddy?

Vi sender lejlighedsvis e -mail til kunder for at give dem besked om ændringer i deres konti. Vi sender også e -mail til undersøgelser for at finde ud af, hvad kunderne synes om deres oplevelser, efter de har arbejdet med GoDaddy -guider. Hvis du ikke ønsker at modtage e -mailmeddelelser, SMS -beskeder eller telefonopkald fra os, kan du afmelde dem.

Bemærk: Nogle gange er vi forpligtet til at sende dig beskeder om administrationen af din konto, herunder bekræftelses-e-mails for køb, domænenavnsregistreringer og overførsler, meddelelser om fornyelse eller udløb og andre tjenestrelaterede begivenheder.

1. Gå til din GoDaddy Kontaktpræferencer . Hvis du ikke allerede er logget på, bliver du bedt om at logge på.
  2. På listen Kontaktindstillinger skal du vælge E -mail .
  3. Sørg for, at ingen af afkrydsningsfelterne for Kontosammendrag og Opdateringer , Produktoplysninger og Nyheder samt Kampagnetilbud og Undersøgelser er markeret, og vælg derefter Gem kontaktpræference .
  4. Gentag disse trin for hver af afsnittene SMS , telefonopkald , WhatsApp og Mail : Vælg afsnittet, sørg for, at ingen af kontaktindstillingerne er valgt, og vælg derefter knappen Gem .
    Bemærk: Der kan gå op til 30 dage, før kontakten stopper.

Relateret trin

• Hvis du har flere GoDaddy -konti, skal du gentage disse trin for hver konto.

Flere oplysninger

• Hvis du er i USA eller Canada, og du ikke har en kundekonto hos os, skal du kontakte den nationale postliste eller DMAChoice for at holde op med at modtage e-mail.