Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan kan jeg stoppe med at modtage e -mail eller andre kontaktpersoner fra GoDaddy?

Vi sender lejlighedsvis e -mail til kunder for at give dem besked om ændringer i deres konti. Vi sender også e -mail til undersøgelser for at finde ud af, hvad kunderne synes om deres oplevelser, efter de har arbejdet med GoDaddy -guider. Hvis du ikke ønsker at modtage e -mailmeddelelser, SMS -beskeder eller telefonopkald fra os, kan du afmelde dem.

Bemærk: Nogle gange er vi forpligtet til at sende dig beskeder om administrationen af din konto, herunder bekræftelses-e-mails for køb, domænenavnsregistreringer og overførsler, meddelelser om fornyelse eller udløb og andre tjenestrelaterede begivenheder.

1. Gå til din GoDaddy Kontaktpræferencer . Hvis du ikke allerede er logget på, bliver du bedt om at logge på.
  2. For hver af afsnittene E -mail, SMS , Telefonopkald , WhatsApp og Mail skal du vælge Rediger og sørge for, at feltet under Ja, kontakt mig ikke er markeret.
  3. Vælg Gem . Der kan gå op til to uger, før kontakten stopper.

Relateret trin

• Hvis du har flere GoDaddy -konti, skal du gentage disse trin for hver konto.

Flere oplysninger

• Hvis du ikke har en kundekonto hos os, skal du kontakte den nationale postliste eller DMAChoice for at holde op med at modtage e-mail.