Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvorfor blev den gratis version afbrudt?

Hvorfor afbryder GoDaddy den gratis version af Online -bogholderi?
GoDaddy har til hensigt at levere værdifulde produkter af høj kvalitet og en fremragende supportoplevelse. Da GoDaddy -bogholderi har udviklet sig inden for de sidste par år, har vi konstateret, at vi i øjeblikket ikke er i stand til at vedligeholde et gratis produkt, mens vi stadig yder enestående support og fortsætter med at tilføje nye funktioner til produktet.

Hvor længe kan jeg få adgang til min gratis konto?
Du kan bruge din gratis konto til 31/12/14. Fra 1/1/15 skal du opgradere til et abonnement med betalt abonnement for at logge ind på din konto.

Hvordan opgraderer jeg?
Du kan opgradere din konto i et par nemme trin. For detaljerede instruktioner henvises til Hvordan opgraderer jeg til GoDaddy -bogholderi betalt?

Hvor meget koster det at opgradere?

Log ind på din konto, og du vil finde en særlig kampagnepris tilgængelig for brugere, der opgraderer. Men skynd dig! Dette tilbud udløber 30/11/14.

Hvad hvis jeg ikke vil opgradere?
Hvis du vælger ikke at opgradere, kan du fortsætte med at bruge din konto indtil 31/12/14. Vi anbefaler, at du eksporterer dine data inden den 31/12/14. Fra og med 1/1/15 vil du ikke længere kunne logge på din konto uden et betalt abonnement.

Hvordan eksporterer jeg mine data?

Brugere, der beslutter ikke at opgradere, vil kun kunne eksportere deres data gratis indtil 30-04-15.

Du kan eksportere dine data som en .csv -fil. For detaljerede instruktioner henvises til Hvordan får jeg mine data ud af GoDaddy -bogføring? .

Hvis jeg bruger eBay -apps, hvornår og hvordan opgraderer jeg min konto?
Du vil se en meddelelse på din konto, og en e -mail vil blive sendt ud med yderligere oplysninger og et rabat tilbud, når systemet er klar til eBay apps brugere at opgradere. Hvis du vælger at opgradere din konto inden da, vil du ikke kunne modtage den nedsatte pris.

For yderligere oplysninger henvises til: