Hvorfor er min domæneoverførsel deaktiveret?

Der kan være mange grunde til at din overførsel kan være deaktiveret:

I henhold til ICANN’s politik deaktiveres domæneoverførsler i 60 dage efter følgende begivenheder:

• Registrering eller overførsel af et domænenavn
• Opdatering af registrantkontaktpersonens organisation
• Opdatering af registrantkontaktpersonens for- eller efternavn, hvis en organisation ikke er angivet

Du er ikke berettiget til at overføre et domæne i en periode på 10 dage efter at du har flyttet et domænenavn fra én konto hos GoDaddy til en anden med Proceduren for kontoændring.

Du kan se flere oplysninger i ICANN's Politik om overførsel mellem registratorer og vores Aftale om ændring af registrator for domænenavn .