Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvorfor får jeg bouncebacks for meddelelser, som jeg ikke har sendt?

Hvis du modtager et stort antal svar eller bouncebacks på e -mails, som du ikke sendte, eller fra e -mailadresser, der viser dit domæne, men ikke findes, er du måske blevet spammet .

Der er en spoofing -teknik, hvor en spammer sender enorme mængder e -mailmeddelelser, der ser ud til at være fra dig eller en anden end den faktiske kilde. Spammere bruger ofte en tilfældig adresse på deres spam -liste som Fra -adresse for at skjule den sande kilde.

Her er nogle måder, du kan beskytte dig selv og din e -mailkonto mod spamming på:

• Afmeld ikke en spam e-mail. Det fortæller spammere, at de har fat i en rigtig e-mailadresse.
  • Opret en separat e-mailadresse, som er udelukkende til brug på websites.
  • Hvis du har aktiveret opsamlingsfunktionen for dit domæne, skal du deaktivere det midlertidigt.
  • Konfigurer en SPF -fortegnelse for at forhindre yderligere misbrug af dit domæne.