Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvorfor får jeg fejlen 'Denne mappe kan ikke vises', når jeg gennemsøger webmappen til onlinelager?

Hvis Windows ikke kan finde den webmappe, du har oprettet til din Online Storage, skal du logge ind på Online Storage og kontrollere, at den mappe, du prøver at se, ikke indeholder filer med ugyldige tegn. Online Storage understøtter kun UTF-8 tegn.