Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvorfor har Kontrolkontoret kontaktet mig?

Verifikationskontoret består af et team af eksperter, der gennemgår transaktioner for mistænkelig aktivitet. Konti kan vælges tilfældigt af Kontrolkontoret som en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dig mod eventuelt misbrug af enten din betalingsmetode eller produkter på din kundekonto.

Kontrolkontoret kontakter kunder via telefon eller e-mail for at få bekræftet nylig kontoaktivitet. Dette er et sikkerhedstiltag, der skal beskytte dig, vores kunde, imod IT-kriminalitet og identitetstyveri.

Hvis din konto er blevet valgt til bekræftelse, kan din konto muligvis være låst, indtil den er godkendt. Bemærk, at GoDaddy ikke kan omgå denne bekræftelsesanmodning. Telefonhenvendelser rettes til at levere den anmodede dokumentation gennem denne proces.

• Næste gang du logger på, vil vores sikre hjemmeside bede dig om at uploade en læselig scannet kopi af myndighedsudstedt billedlegitimation, f.eks. kørekort eller pas, for betalingsmetodens kontohaver.
  • Hvis du ikke kan logge på din konto og indsende den efterspurgte dokumentation, eller hvis du oplever problemer med at bruge upload-formularen, når du er logget ind, kan du besvare denne e-mail fra Kontrolkontoret og vedhæfte et scannet billede (på under 1 MB) til dit svar.
  • Når Kontrolkontoret har modtaget den efterspurgte dokumentation, vil de revurdere din kontos status. Vær opmærksom på, at der kan gå 24-48 timer, inden du får svar.

Vi passer på dine oplysninger!

Din dokumentation leveres sikkert direkte til vores verifikationsteam og håndteres i et sikkert miljø.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Du kan læse mere om, hvordan vi opbevarer dine personoplysninger, i vores Privatlivspolitik.