Kundestyring Hjælp

Hvorfor har Kontrolkontoret kontaktet mig?

Medarbejderne på vores Kontrolkontor er eksperter i at afsløre svindel, og de holder øje med, om der foregår mistænkelig aktivitet i forbindelse med betalingstransaktioner. Kontrolkontoret udvælger tilfældige konti til stikprøvekontrol for at beskytte dig imod muligt misbrug af enten din betalingsmetode eller produkterne på din køberkonto.

Kontrolkontoret kontakter kunder via telefon eller e-mail for at få bekræftet nylig kontoaktivitet. Dette er et sikkerhedstiltag, der skal beskytte dig, vores kunde, imod IT-kriminalitet og identitetstyveri.

Hvis din konto er blevet udvalgt til verificering, kan den være låst, indtil den er blevet godkendt. Bemærk, at Kundesupport ikke kan omgå denne verifikationsanmodning. Hvis du ringer til os vedrørende denne proces, vil du blive bedt om at indsende den efterspurgte dokumentation.

• Næste gang du logger på, vil vores sikre hjemmeside bede dig om at uploade en læselig scannet kopi af myndighedsudstedt billedlegitimation, f.eks. kørekort eller pas, for betalingsmetodens kontohaver.
  • Hvis du ikke kan logge på din konto og indsende den efterspurgte dokumentation, eller hvis du oplever problemer med at bruge upload-formularen, når du er logget ind, kan du besvare denne e-mail fra Kontrolkontoret og vedhæfte et scannet billede (på under 1 MB) til dit svar.
  • Når Kontrolkontoret har modtaget den efterspurgte dokumentation, vil de revurdere din kontos status. Vær opmærksom på, at der kan gå 24-48 timer, inden du får svar.

Vi passer på dine oplysninger!

Din dokumentation sendes direkte til vores eksperter i afsløring af svindel og håndteres i et sikkert miljø.

Næste trin

Flere oplysninger

• Du kan læse mere om, hvordan vi opbevarer dine personoplysninger, i vores Privatlivspolitik.