Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvorfor kan jeg ikke få adgang til onlinelager?

Du kan muligvis ikke få adgang til appen Online Storage, fordi dine sikkerhedsindstillinger er indstillet til Høj. For at få adgang til applikationen kan du enten ændre sikkerhedsniveauet til Medium eller tilføje programmets URL til din liste over pålidelige websteder.

Sådan føjes Online Storage til dine websteder, du har tillid til

1. I Internet Explorer skal du i menuen Funktioner klikke på Internetindstillinger .
  2. Klik på Sikkerhed .
  3. Klik på Pålidelige websteder .
  4. I feltet Sikkerhedsniveau for denne zone skal du kontrollere dit sikkerhedsniveau. Du skal muligvis gøre en af følgende:
    • Hvis det er indstillet til Høj, skal du bruge skyderen til at ændre det til Mellem eller lavere sikkerhedsniveau.
    • Hvis det er indstillet til Brugerdefineret, skal du klikke på Standardniveau og derefter bruge skyderen til at ændre det til Mellem eller lavere sikkerhedsniveau.
  5. Klik på knappen Websteder.
  6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Kræv serverbekræftelse.
  7. I feltet Tilføj denne hjemmeside til zonen skal du skrive http://www.onlinefilefolder.com .
  8. Klik på OK.
  9. I vinduet Internetindstillinger skal du klikke på OK .