Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvorfor modtog jeg en e -mail med mit kundenummer?

Hvis du kun modtog en e -mail med dit kundenummer, er det muligt, at nogen indtastede de forkerte oplysninger, mens de prøvede at administrere deres konto. Dette kan have udløst systemet til at sende dit kundenummer til dig, i stedet for at personen modtager sit kundenummer. Hvis dette er tilfældet, kan du ignorere e -mailen.

Men hvis du modtager flere kopier af denne meddelelse efter hinanden, kan nogen forsøge at få adgang til din konto. I dette tilfælde skal du straks logge ind på din GoDaddy -konto, bekræfte, at dine kontooplysninger er korrekte, og ændre din adgangskode for at forhindre uautoriseret adgang til din konto.