Hvorfor viser min e-mailkonto at den er under konfiguration: MX-fejl?

Du vil se fejlmeddelelsen "Under konfiguration: MX-fejl", hvis dit domæne ikke er indstillet med den korrekte MX-fortegnelse. MX-fortegnelser styrer hvilken e-mailserver, der modtager e-mail sendt til dit domænenavn.

Du skal ændre MX-fortegnelsen til dit domæne for at rette denne fejl. Du kan finde den korrekte MX-fortegnelse ved at bruge Kontrol af MX-fortegnelser i Workspace Control Center.

Hvor du udfører denne ændring afhænger af, hvor dit domæne er registreret. Hvis dit domænenavn er...

• Registreret hos os, skal du benytte vores DNS-administration (flere oplysninger).
  • Registeret andetsteds, redigerer du MX-fortegnelsen hos det firma, hvor du registrerede dit domænenavn.

Når du har ændret MX-fortegnelsen, kan du igen sende dit domænenavn til kontrol af MX-fortegnelse ved at klikke på Prøv igen ved siden af meddelelsen Under konfiguration: MX-fejl.