Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvorfor vises ikke nogle af mine møder i min kalender?

Hvis du har accepteret et møde, og det ikke vises i din kalender, er det muligvis blevet blokeret af din pop op -blokering. Du kan føje Calendar til din liste over pålidelige sites for at løse problemet.