Hvorfor vises mit website ikke korrekt?

Hvis du ikke kan se dit website, når du har uploadet dit websiteindhold, er der her nogle ting, du kan kontrollere.

Bekræft din uploadmappe

Du skal uploade filer til den rigtige mappe, for at dit websiteindhold kan vises. Afhængigt af din FTP-klient kan du blive bedt om en "hjemmemappe" eller "startmappe". Vores hostingtjeneste kræver ikke disse oplysninger, så du bør lade dette felt være tomt. Hvis din klient kræver en værdi, skal du indtaste en enkelt skråstreg (dvs. /) for Linux-konti eller en enkelt skråstreg efterfulgt af dit hostingnavn (dvs. /) for Windows-konti.

Bemærk! Ved udgivelse eller redigering med FrontPage sættes mapper automatisk i den korrekte placering.

Bekræft filnavnet på din hjemmeside

Når dit domænenavn indtastes i en webbrowser, bør standardhjemmesiden blive vist. Denne side skal have et navn, som vores hostingservere understøtter. Alt efter din kontotype kan den prioriterede rækkefølge for standardfiler variere en smule. Se følgende artikler for at få yderligere oplysninger om dette emne:

Opdater din webbrowser

Browsere kan cachelagre websider. Du kan rydde cachen og opdatere din side ved at trykke på CTRL + F5 for Internet Explorer eller på CTRL + R for Firefox.

Sørg for, at din DNS peger korrekt

Hvis du registrerede dit domæne via os, blev dine DNS-poster opdateret, da du konfigurerede din hostingkonto. Hvis du registrerede dit domænenavn et andet sted, skal du bekræfte, at du bruger de korrekte navneservere. De anvendte navneservere afhænger af, hvornår du konfigurerede din hostingkonto. Du kan finde oplysninger om, hvilke navneservere der skal bruges, i Indstilling af navneservere til dine domæner.

Løs billedproblemer

Hvis dine billeder ikke vises, skal du kontrollere, at mappen, hvor de er placeret, og billedstien angivet i din kode passer præcist. Til Linux-konti skelnes der derudover mellem store og små bogstaver. Hvis navnet på dit billede for eksempel er MitBillede.jpg, og stien i din kode er mitbillede.jpg, kan serveren ikke finde billedet.

Ret ødelagte sitelinks

Hvis du udviklede dit website lokalt, skal din kode justeres for miljøændringen, der finder sted, når du uploader websiteindhold. URL'er til websider, billedstier og databasenavne kan alle være miljøfølsomme.

Vi anbefaler, at du bruger relative URL'er, når der henvises til websider. Relative URL'er identificerer en webside i forhold til, eller i konteksten af, den aktuelle side. Fordi de ikke henviser til domænenavnet, behøver relative URL'er ikke at blive ændret, når der skiftes miljø.