VPS og dedikerede servere (Mine servere) Hjælp

Hvornår tager Site Backup sikkerhedskopier af mit site?

Dit website sikkerhedskopieres automatisk hver dag med Site Backup. Du kan se tidspunktet i dit Site Backup kontrolpanel.

• I dit Min Server-kontrolpanel skal du klikke på fanen Backups.
  • I afsnittet Site Backup skal du klikke på Administrér.
  • Hvis der fremkommer en anden meddelelse, skal du klikke på Administrér igen.

Du kan se tidspunktet hvor sikkerhedskopiering begynder i kolonnen Næste sikkerhedskopiering. Dit site sikkerhedskopieres på samme tidspunkt hver dag.

Når du starter en sikkerhedskopiering manuelt, ændres tidspunktet for næste sikkerhedskopiering ikke.