Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Jeg modtager stadig meddelelser på min gamle e -mailadresse

Hvis du modtager meddelelser fra os om en gammel e -mailadresse, kan du se og opdatere den primære e -mailadresse for din konto.

1. Gå til din GoDaddy Min profil . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Find e -mailadressen i afsnittet med dit navn.
  3. Hvis du har brug for at ændre din e-mailadresse, skal du vælge Rediger i øverste højre hjørne af feltet, ændre din e-mailadresse og derefter vælge Gem .