Identificer og rette brudte links i WordPress

Brudte links fører til en webside, som enten ikke findes længere eller ikke løser korrekt. Hvis du har et brudt link på dit website, vil dine besøgende i stedet for det tilsigtede indhold se en 404 Ikke fundet -fejl, når de forsøger at følge linket. For at forhindre dette sker, kan du bruge et online tredjepartsværktøj som Broken Link Checker til at få listen over brudte links på dit site og derefter rette dem manuelt en efter en.

Identificer brudte links

1. Gå til Broken Link Checker i en browser.
  2. I feltet til højre skal du indtaste dit domæne.
  3. Vælg Find brudte links .
  4. Når den næste side åbnes, skal du indtaste sikkerhedskoden og derefter vælge Rapporter alle forekomster af hvert dødt link (kan være langsommere) .
  5. Vælg Find brudte links nu .
  6. Giv værktøjet tid til at køre. Når du er færdig, kan du se listen over brudte links på dit site.

Løs brudte links

1. Fra tabellen med identificerede brudte links under Linktekst kopierer du teksten til det første element på listen.
  2. Under Side hvor fundet , skal du vælge url for det pågældende element. Det åbner siden med et brudt link i en ny browserfane.
  3. Søg på websiden efter den kopierede tekst. Det er den tekst, der er knyttet til det brudte link.
  4. Når du har fundet linket på dit site, skal du logge på WordPress . Hvis du allerede er logget på, skal du springe dette trin over.
  5. I dit WordPress-dashboard skal du i menuen til venstre vælge Sider eller Indlæg og derefter finde siden eller indlægget med det brudte link.
  6. Vælg titlen på siden eller indlægget.
  7. På den side eller indlægget skal du finde og vælge det brudte link.
  8. Vælgblyantikon i WordPress Rediger og erstat det ødelagte link.
  9. Vælgindsend ikon i WordPress Indsend (eller vælg Enter på dit tastatur).
  10. Vælg Opdater .
  11. Gentag trin 1-10 for at fjerne alle ødelagte links fra dit site.