Identificer brudte links i WordPress

Hvis du forsøger at finde ud af, om dit website har brudte links efter en overflytning eller ændring af domænenavn, kan du følge denne vejledning. Et brudt link er et link, der løser en 404 Not Found -fejl. Disse trin omfatter brugen af en tredjepartswebsite.

1. Naviger til Brudt link Checker
  2. Indtast din hjemmesideadresse i det åbne felt (f.eks. https://example.com ).
  3. Vælg indstillingen for hele hjemmesiden .
  4. Klik på afkrydsningsfeltet .
  5. Giv værktøjet tid til at køre.
  6. Når værktøjet er færdigt, kan du klikke på knappen Fuld rapport for at få en komplet liste over brudte links.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.