Jeg flytter min e -mail til Microsoft 365

Tillykke, du har besluttet at flytte din e -mailtjeneste til Microsoft 365! Her er nogle tip til at hjælpe med flytningen.

Hvis du foretrækker vores fuldt administrerede mulighed, kan du ringe til vores migrationseksperter på (480) 463-8719 . Det eneste, du skal gøre, er at angive din nuværende adgangskode til e -mail, så vi tager os af resten.

Før du begynder Under overflytningen Efter overflytningen
Hvordan fungerer Microsoft 365 -overflytning? Konfigurer Assistent til overflytning af Outlook (Windows) Skal jeg ændre nogen domæneindstillinger, når jeg har overført min e -mail?