IMAP: Konfigurer e-mail

Bemærk: Du behøver ikke være bange for at miste nogen af dine tidligere e-mails, hvis du opgraderer fra POP til IMAP. Når du konfigurerer en ny postkasse på din foretrukne enhed eller i din foretrukne e-mailklient, skal du bare følge trinene nedenfor for at hente dine beskeder ind i din nye postkasse.

IMAP (Internet Message Access Protocol) lader dig tage adgang til e-mail, som er gemt på en server fra flere enheder. For at bruge IMAP-e-mail skal du have en e-mailplan, som understøtter IMAP. Hvis du har IMAP-aktiveret Workspace e-mail, kan du konfigurere det på nærmest en hvilken som helst e-mailklient, eller en hvilken som helst computer eller enhed.

Bemærk: Dette er generiske instruktioner, som kan variere, alt efter hvilken klient du bruger. Få specifikke klientinstruktioner under Flere oplysninger.

1. Du skal kende dine IMAP-serveradresser og tilgængelige porte. Du finder dem ved at gå til E-mail-indstillingscenter.

Læs mere om e-mailkonfigurationsscenter.

2. Åbn din valgte e-mailklient og opret en ny konto.
  3. Find IMAP-indstillingsområde.
  4. Indtast følgende:
    Felt Indtast
    Brugernavn Din fulde e-mailadresse.
    Password Adgangskoden til din e-mailkonto
    Indgående mailserver Information vist i e-mailkonfigurationsscenter
    Udgående mailserver Information vist i e-mailkonfigurationsscenter
    Indgående Port En af de viste indstillinger i e-mailkonfigurationsscenter, til med eller uden SSL
    Udgående Port En af de viste indstillinger i e-mailkonfigurationsscenter, til med eller uden SSL
  5. Din e-mailklient kan påkræve godkendelse med adgangskode for din udgående mailserver. Hvis det er tilfældet, skal du have server log-on og angive din fulde e-mail-adresse og adgangskode i området for indstillingen for serveren til udgående post.

Bemærk: Vores servere bruger måske andre navne på mapper end den klient, du konfigurerer. Du skal måske konfigurere mapper for at få dem til at synkronisere korrekt. Vi anbefaler, at du søger på internettet efter instruktioner om korrekt konfiguration af dine mapper til din specifikke klient.

Næste trin

Flere oplysninger

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed.