Importér e -mailabonnenter fra en CSV -fil

Tilføj flere nye kontaktpersoner som e -mailmarkedsføringsabonnenter fra en CSV -fil. Når først kontaktpersoner er tilføjet som e -mailabonnenter, skal du organisere dem i e -maillister .

Bemærk: Af juridiske årsager skal du tilføje en fysisk adresse til dit site, før du sender e -mails. Du kan få adgang til dette ved at vælge Indstillinger > E -mail -marketing . Du skal også have en kontakts tilladelse til at sende markedsførings -e -mails til dem.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Forbindelser > Alle .
  4. Vælg Importér . Hvis det er første gang, du tilføjer abonnenter, skal du vælge Tilføj eller Importér abonnenter.
  5. Vælg Tilføj flere ad gangen ved at uploade en fil . Træk og slip din CSV -fil i pop op -vinduet, eller vælg upload fra din enhed .
  6. Vælg Jeg har tilladelse til at e -maile disse kontaktpersoner .
  7. Vælg Importér regneark .

Du skal muligvis opdatere siden for at se ændringer.