Importér mine kontaktpersoner, kalender og e -mail

Hvis du vil flytte Outlook -elementer fra en adresse til en anden, eller en enhed til en anden, skal du først oprette en Outlook -backupfil . Når du har en sikkerhedskopi, er du klar til at importere til Outlook.

Bemærk: GoDaddy understøtter ikke manuelle backups eller importer af Outlook-datafiler (.pst og .ost).

Vælg din version af Outlook for at se dens trin.

Outlook 2013, 2016 eller nyere (Windows)

Outlook til Windows kan importere PST- eller kommaseparerede værdier (CSV).

1. Åbn Outlook .
  2. Vælg Filer øverst til venstre.
  3. Vælg Åbn & Eksportér > Import/eksport .
  4. Vælg Importér fra et andet program eller en anden fil > Næste .
  5. Vælg din filtype ( Comma Separated Values for .csv eller Outlook Data File for .pst), og vælg derefter Næste .
  6. Vælg Gennemse for at vælge den fil, du vil importere. Under Indstillinger vælger du, hvordan du vil håndtere dubletter, og vælger derefter Næste .
  7. Hvis filen er adgangskodebeskyttet, skal du indtaste adgangskoden og derefter vælge OK .
  8. Vælg den Microsoft 365 -postkasse, som du vil importere til. Hvis du ikke importerer til din Microsoft 365 -postkasse, skal du vælge Importér elementer til den aktuelle mappe . Denne indstilling importerer dine data til den aktuelt valgte mappe.
  9. Vælg Afslut . Outlook vil begynde at importere Outlook -elementerne fra din sikkerhedskopifil. Når først statusfeltet forsvinder, er importen gennemført.

Gå til øverst på siden

Outlook 2016 eller nyere (Mac)

Outlook til Mac kan importere PST- eller OLM -filer.

1. Åbn Outlook .
  2. Hvis du er i den nye version af Outlook, skal du slå kontakten Ny Outlook fra. Ellers fortsætter du til næste trin.
    Ny Outlook -til / fra -funktion
  3. På fanen Værktøjer skal du vælge Importér .
  4. Vælg din backup -filtype, og vælg derefter Fortsæt .
  5. Find filen på din Mac, og vælg Importér .
  6. Når importen er færdig, skal du vælge Afslut . Dine importerede varer vises i navigationsruden under På denne computer .

Gå til øverst på siden

Importér kontaktpersoner i Outlook på internettet

Outlook på internettet kan importere kommaseparerede værdier (CSV), og for at opnå de bedste resultater skal filen have UTF-8-kodning. Lær mere fra Microsoft.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. I nederste venstre hjørne af siden skal du vælgeMennesker Mennesker .
  3. Vælg Administrer > i øverste højre hjørne Importér kontaktpersoner .
  4. Vælg Gennemse , vælg din CSV -fil, og vælg derefter Åbn .
  5. Vælg Importér .

Gå til øverst på siden