Importér mine kontaktpersoner, kalender, e -mail og opgaver

Hvis du vil flytte Outlook -elementer fra en adresse til en anden, eller en enhed til en anden, skal du først oprette en Outlook -backupfil . Når du har en sikkerhedskopi, er du klar til at importere til Outlook. Microsoft understøtter ikke længere versioner af Outlook, der er ældre end 2016.

Bemærk: Vi understøtter ikke manuel sikkerhedskopiering eller import af Outlook -datafiler (.pst, .ost og .olm).

Vælg din version af Outlook for at se dens trin. Er du ikke sikker på, hvilken version du har? Find din version i Outlook

Outlook til Windows

Bemærk: Denne vejledning er kun til reference. Vores GoDaddy -guider kan ikke hjælpe dig med at importere data.

Outlook til Windows kan importere PST- eller CSV-filer (komma-separerede værdier).

1. Åbn Outlook.
  2. Vælg Filer øverst til venstre.
  3. Vælg Åbn & Export og derefter Import/Export .
  4. Vælg Importér fra et andet program eller en anden fil , og derefter Næste .
  5. Vælg din filtype ( Comma Separated Values for .csv eller Outlook Data File for .pst), og vælg derefter Næste .
  6. Vælg Gennemse .
  7. Under Indstillinger vælger du, hvordan du vil håndtere dubletter, og vælger derefter Næste .
  8. Hvis filen er adgangskodebeskyttet, skal du indtaste adgangskoden og derefter vælge OK .
  9. Vælg den Microsoft 365 -postkasse, som du vil importere til. Hvis du ikke importerer til din Microsoft 365 -postkasse, skal du vælge Importér elementer til den aktuelle mappe . Denne indstilling importerer dine data til den aktuelt valgte mappe.
  10. Vælg Afslut . Outlook vil begynde at importere Outlook -elementerne fra din sikkerhedskopifil. Når først statusfeltet forsvinder, er importen gennemført.

Gå til øverst på siden

Outlook til Mac

Bemærk: Denne vejledning er kun til reference. Vores GoDaddy -guider kan ikke hjælpe dig med at importere data.

Outlook til Mac kan importere PST- eller OLM -filer.

1. Åbn Outlook.
  2. Hvis du er i den nye version af Outlook, skal du vende tilbage til den ældre version af Outlook. Vælg Outlook og derefter Ny Outlook . Du er måske nødt til at bekræfte, at du vil gendanne.
    Ny Outlook -menu
  3. Vælg Filer , og derefter Eksportér .
  4. Vælg din backup -filtype, og vælg derefter Fortsæt .
  5. Find filen på din Mac, og vælg derefter Import .
  6. Når importen er færdig, skal du vælge Afslut . Dine importerede varer vises i navigationsruden under På denne computer .

Gå til øverst på siden

Outlook på internettet (kun kontaktpersoner)

Outlook på internettet kan importere kommaseparerede værdier (CSV), og for at opnå de bedste resultater skal filen have UTF-8-kodning.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg yderst til venstre på sidenMennesker Mennesker .
  3. Vælg Administrer og derefter Importér kontaktpersoner .
  4. Vælg Gennemse , vælg din CSV -fil, og vælg derefter Åbn .
  5. Vælg Importér .

Gå til øverst på siden