Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Importér eller eksportér adressebøger

Når du arbejder med din Workspace Webmail-adressebog, kan du importere eller eksportere en adressebog i et CSV-format (komma-separeret værdi). En CSV -fil er en standardiseret fil, som de fleste e -mailklienter kan bruge til at importere og eksportere adressebogfiler.

Bemærk: Denne proces virker ikke i Workspace Webmail 6.0. Hvis du vil importere eller eksportere din Workspace Webmail -adressebog, skal du klikke på Klassisk visning og derefter følge denne vejledning.

Sådan importeres en adressebog

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Fra menuen Adressebog skal du klikke på Kontaktpersoner .
  3. Klik på Importér .
  4. I feltet CSV -fil skal du klikke på Gennemse .
  5. Find og åbn .csv -filen.
  6. Klik på Importér CSV .

Bemærk: Opført i CSV -kolonnerne er felter i den fil, du importerer. Opført i adressebogskolonnerne er felter fra Workspace Webmail -adressebogen. Workspace Webmail matcher felterne i begge kolonner, men du kan tilsidesætte tilknytningsforslagene.

7. Hvis du vil ændre de kortlagte indstillinger under Adressebogkolonner , skal du vælge andre værdier på listerne.
  8. Vælg en indstilling til håndtering af duplikater i adressebogen.
  9. Klik på Importér CSV .

Bemærk: Du kan importere op til 2.000 adresser ad gangen.

Sådan eksporteres en adressebog

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Fra menuen Adressebog skal du klikke på Kontaktpersoner .
  3. Klik på Eksportér .
  4. Klik på Eksportér CSV .
  5. Klik på Gem i dialogboksen Download .
  6. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive den mappe du vil gemme filen i og navnet på filen og derefter klikke på Gem .