Importér produkter fra en CSV -fil

Når du har formateret regnearket med produktoplysninger korrekt og gemt det som en .csv -fil, er du klar til at uploade det til din webshop.

Bemærk: Kun fysiske produkter kan uploades. Tilføj digitale produkter direkte til din webshop. Du kan uploade op til 1.500 produkter, 150 kategorier og 10 billeder ad gangen (men kun 1 billede pr. Produkt). Tilføj flere billeder i din butik.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Handel, og derefter skal du under Produkter vælge Produkter.
  1. Vælg Importér/eksportér > Importér .
  2. Vælg CSV -fil .
  3. Træk din CSV -fil ind i vinduet, eller vælg Gennemse filer for at finde din fil. Dit site kontrollerer din fil for fejl.
  4. Hvis der findes fejl, skal du notere fejlene eller downloade fejlrapporten. Vælg Annuller for at vende tilbage til din produktliste. Løs fejlene i dit regneark, og start derefter importen igen.
  5. Bemærk: Fejlrapporten tæller ikke den første rækkehoved i dit regneark. F.eks. Vil en fejl i den oprindelige linje 3 være række 4 i regnearket (1 overskriftsrække plus 3 linjer).

6. Hvis der ikke findes nogen fejl, skal du vælge Importér .
  7. Bemærk: Importprocessen er baseret på SKU. Hvis du uploader produkter med SKU'er, som allerede findes, modtager du en meddelelse. Vælg afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at oplysningerne i regnearket skal overskrive de oplysninger, der aktuelt er i din webshop. Derefter kan du vælge Importér .

8. Dine produkter begynder at importeres. Hvis du har mange produkter, kan det tage et stykke tid, så vi sender dig også en e -mail, når importen er gennemført. Du kan vente eller vælge OK, hvis du vil lukke vinduet.
  9. Når importen er færdig, og vælg Udført , hvis dit vindue stadig er åbent. Dine produkter føjes nu til siden Alle produkter .