Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Importér produkter med Product CSV Import Suite

Importér produkter i din WooCommerce -butik ved at bruge udvidelsen Product CSV Import Suite.

Bemærk: For at følge trinnene nedenfor skal du sørge for, at udvidelsen er aktiv i din WooCommerce -butik ved at navigere til WooCommerce > Udvidelser og klikke på knappen "Aktivér" ved siden af pluginets navn.

1. Opret din CSV -fil

Det første trin til at importere dine produkter er at oprette en CSV -fil. Download en prøve her, eller du kan finde en med titlen sample.csv i pluginets mappe. I prøven finder du nogle fælles områder som POST_TITLE, STOCK_STATUS, og regular_price blandt andre, men der er flere felter til rådighed, som du kan bruge. Lær mere om, hvilke felter der er tilgængelige.

( Tilbage til toppen ).

2. Importér din CSV -fil

Når du har oprettet CSV -filen, skal du gå til WooCommerce > CSV Import Suite og komme i gang med importen ved at klikke på knappen Importér produkt .

( Tilbage til toppen ).

3. Kortlæg felterne

I det sidste trin bliver du bedt om at kortlægge felterne . Dette er for at sikre, at overskrifterne i CSV -filen svarer til det korrekte felt i WordPress.

Bemærk: Sørg for, at du tager et øjeblik på at dobbelttjekke felterne, da dette er det sidste trin, før importen starter.

( Tilbage til toppen ).