Importér Square-produkter til min webshop.

Hvis du allerede har knyttet din Square -konto til din Website Builder -webshop, kan du bruge dette kortere trin til at importere flere Square -produkter efter behov. Selvom du kan tilføje eller importere produkter til din butik, er der ingen eksportmulighed.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig på mobile enheder.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. I dit dashboard skal du vælge Butik > Produkter .
  4. Vælg Importér/eksportér > Importér .
  5. Vælg Firkant .
  6. Log på din Square -konto med din e -mailadresse og adgangskode. Du har også mulighed for at tilmelde dig en ny Square -konto.
  7. Følg anvisningerne for at importere dine produkter fra Square til din butik.
  8. Når du ser importbekræftelsesmeddelelsen, skal du vælge Udført . De importerede produkter vises på listen Alle produkter med Square -ikonet i kolonnen Salgskanaler.
    importerede Square -produkter tilføjet

Bemærk: Du modtager en e-mail, når importeringen er fuldført.