Importér WordPress -kommentarer til Disqus

Når du har oprettet din Disqus -konto og har installeret plugin'et , kan du importere dine eksisterende kommentarer til Disqus. Som standard importeres eventuelle nye kommentarer automatisk til Disqus.

1. Log på WordPress.
  2. Gå til Kommentarer > Disqus.
  3. Klik på Plugin -indstillinger i øverste højre hjørne.
  4. I Import og eksport -markeringen skal du klikke på knappen Eksportér kommentarer .
  5. Dette sætter dine kommentarer i kø, så de kan importeres til Disqus.

Næste trin

• Du modtager en e -mail, når den er færdig.