Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Importér din websitedatabase

Trin 5 i siden Flyt et administreret WordPress til en ikke -administreret WordPress -kontaserie.

Påkrævet: Du skal gennemføre trinnene i Rediger SQL -fil til importfor at undgå MySQL -importfejl.

SQL -databasefilen, som blev downloadet i trin 2, skulle importeres til den nye database til destinationswebstedet. Du skal muligvis kontakte din nye værtsudbyder for specifikke oplysninger om, hvordan du gør det på deres platform. Disse instruktioner forudsætter, at du bruger det mest almindelige værktøj, phpMyAdmin -kontrolpanelet .

1. Opret forbindelse til phpMyAdmin for din nye hosting -kontodatabase.
  2. I phpMyAdmin skal du vælge din database i menuen til venstre.
    et billede, der viser, hvordan du vælger databasenavn i menuen til venstre
  3. På fanen Struktur skal du vælge Kontrollér alle og derefter vælge Fjern fra menuen Med valgt: for at forberede databasen til SQL -import.
    et billede, der viser, hvordan du vælger afkrydsningsfeltet alle og vælg drop fra rullemenuen
  4. Vælg .
  5. Vælg Ja på den advarselsmeddelelse, der vises. Dette sletter de eksisterende tabeller og tillader en ren import af dit sites SQL -fil.
  6. Vælg Importér , og vælg derefter Vælg fil for at finde den SQL -fil, som du redigerede i Rediger SQL -fil til import.
  7. Vælg .

Bemærk: Hvis du modtager en fejlmeddelelse om, at "Script -timeout er udløbet. Hvis du vil afslutte importen, skal du indsende den samme fil igen, og importen vil blive genoptaget", kan du med det samme vælge den samme fil, der skal importeres, og fortsætte gendannelsen, hvor den slap.

Tabelpræfiks

Når importen er gennemført, skal du gennemgå tabelnavne for at finde tabellens præfiks til det sidste trin Foretag endelige ændringer.
et billede, der viser, hvordan du identificerer tabelpræfikset .