Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Importér din websitedatabase

Påkrævet: De resterende trin i denne serie kræver en hostingkonto med en ny installation af WordPress.

SQL -databasefilen, som du downloadede i trin 2, skal importeres til den nye database til destinationswebsitet. Du skal muligvis kontakte din nye værtsudbyder for specifikke detaljer, men de fleste bruger det samme phpMyadmin -kontrolpanel, som blev brugt i trin to.

1. Opret forbindelse til din nye database med hostingkonti ved hjælp af oplysningerne fra din nye værtsudbyder.
  2. I phpMyAdmin skal du vælge din database i menuen til venstre.
    et billede, der viser, hvordan du vælger databasenavn i menuen til venstre
  3. På fanen Struktur skal du vælge Kontrollér alle , og derefter vælge Drop for at forberede databasen til SQL -importen.
    et billede, der viser, hvordan du vælger afkrydsningsfeltet alle og vælg drop fra rullemenuen
  4. Vælg .
  5. Vælg Ja på den advarselsmeddelelse, der vises.
  6. Vælg Importér , og vælg derefter Vælg fil for at finde den SQL -fil, som du redigerede i trin fire.
  7. Vælg .

Bemærk: Hvis du modtager en fejlmeddelelse om, at "Script -timeout er udløbet. Hvis du vil afslutte importen, skal du indsende den samme fil igen, og importen vil blive genoptaget", kan du med det samme vælge den samme fil, der skal importeres, og fortsætte gendannelsen, hvor den slap.