Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Importér e -mailkonti og videresendelser til cPanel -e -mail på min Linux -hostingkonto

Du kan importere et sæt e -mailkonti eller videresendelser til cPanel -e -mail og oprette bulkadresser.

Bemærk: For at bruge denne funktion skal du konfigurere en .csv- eller .xls -fil med e -mailadresserne eller videresenderne. Du kan få hjælp i cPanel -dokumentationen for Adresseimportør .

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet E -mail klikker du på Adresseimportør .
  5. Følg cPanels instruktioner for at vælge og importere filen. Du kan få yderligere oplysninger i cPanel -dokumentationen for Adresseimportør .