Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Importér eller eksportér adressebøger

Når du arbejder med din Workspace Webmail-adressebog, kan du importere eller eksportere en adressebog i et CSV-format (komma-separeret værdi). En CSV -fil er en standardiseret fil, som de fleste e -mailklienter kan bruge til at importere og eksportere adressebogfiler.

Bemærk: Denne proces virker ikke i Workspace Webmail 6.0. Hvis du vil importere eller eksportere din Workspace Webmail -adressebog, skal du klikke på Klassisk visning og derefter følge denne vejledning.

Sådan importeres en adressebog

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Fra menuen Adressebog skal du klikke på Kontaktpersoner .
  3. Klik på Importér .
  4. I feltet CSV -fil skal du klikke på Gennemse .
  5. Find og åbn .csv -filen.
  6. Klik på Importér CSV .

Bemærk: Opført i CSV -kolonnerne er felter i den fil, du importerer. Opført i adressebogskolonnerne er felter fra Workspace Webmail -adressebogen. Workspace Webmail matcher felterne i begge kolonner, men du kan tilsidesætte tilknytningsforslagene.

7. Hvis du vil ændre de kortlagte indstillinger under Adressebogkolonner , skal du vælge andre værdier på listerne.
  8. Vælg en indstilling til håndtering af duplikater i adressebogen.
  9. Klik på Importér CSV .

Bemærk: Du kan importere op til 2.000 adresser ad gangen.

Sådan eksporteres en adressebog

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Fra menuen Adressebog skal du klikke på Kontaktpersoner .
  3. Klik på Eksportér .
  4. Klik på Eksportér CSV .
  5. Klik på Gem i dialogboksen Download .
  6. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive den mappe du vil gemme filen i og navnet på filen og derefter klikke på Gem .