Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Importér flere produkter

Hvis du er en erfaren regnearksbruger, kan du bruge Onlinebutiks masseimportfunktion til at tilføje flere produkter fra en eksisterende produktdatabase, herunder dens billeder. Selvom du kan tilføje eller importere produkter til din butik, er der ingen eksportmulighed.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Gå til listen Produkter, klik på Webshop og derefter på Administrér ud for den konto, du vil anvende.
  3. Vælg Produkter i menuen Produkter i Webshop.
  4. Klik på Importér på siden Alle produkter .
    Klik på Importér på siden Alle produkter.
  5. På siden Importér produkter skal du klikke på Download startskabelon med eksempeldata , som er en eksempelfil, så du kan komme i gang med at se, hvordan du skal strukturere dine data, før du uploader dem til Webshop.
    Klik på Download startskabelon med eksempeldata.
  6. Åbn den downloadede skabelon for at se, hvordan den er organiseret.
    Åbn skabelon for at se, hvordan den er organiseret
  7. Brug skabelonen som vejledning til formatering af dit eget produktregneark. Se også Formatér produktoplysninger til masseimport for flere oplysninger.
  8. Når du har formateret regnearket, skal du gemme det som en CSV -fil og uploade dine produktoplysninger .