Importér flere produkter

Hvis du er en erfaren regnearksbruger, kan du benytte Webshops masseimportfunktion til at tilføje flere produkter fra en eksisterende produktdatabase, herunder dets billeder.

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Gå til listen Produkter, klik på Webshop og derefter på Administrér ud for den konto, du vil anvende.
  3. Vælg Produkter i menuen Produkter i Webshop.
  4. Klik på Importér på siden Alle produkter.
    Klik på Importér på siden Alle produkter.
  5. Klik på Download starter template with sample data (Download startskabelon med eksempeldata) på siden Import Products (Importér produkter). Det er en eksempelfil, så du hurtigt kan komme i gang med at se, hvordan du skal strukturere dine data, inden de uploades til Webshop.
    Klik på Download starter template with sample data (Download startskabelon med eksempeldata) .
  6. Åbn den downloadede skabelon for at se, hvordan den er organiseret.
    Åbn skabelonen for at se, hvordan den er organiseret.
  7. Brug skabelonen som vejledning til formatering af dit eget produktregneark. Se også Formatér produktoplysninger til masseimport for flere oplysninger.

8. Når du har formateret regnearket, skal du gemme det som en CSV-fil og uploade dine produktoplysninger.