Importér SQL-filer til MySQL-databaser

Hvis du har sikkerhedskopieret eller eksporteret en database til en SQL-fil, kan du importere den ind i en af dine hostingkontis MySQL-databaser gennem phpMyAdmin.

Bemærk: Du behøver ikke inkludere linjen CREATE DATABASE i din MySQL-database. Hvis du inkluderer den, vil importen måske mislykkes. Vi anbefaler, at du fjerner linjen, før du importerer din database.

Via phpMyAdmin-interfacet kan du kun importere 8 MB data ad gangen. Hvis du har brug for at importere mere end 8 MB, anbefaler vi, at du opdeler filen i stykker af 8 MB.

Advarsel: Hvis du importerer en database til Administreret WordPress, skal du foretage yderligere ændringer af din SQL-fil, før din hjemmeside fungerer korrekt.

Sådan importeres SQL-filer til MySQL-databaser ved brug af phpMyAdmin

1. Åbn databasen via PHPMyAdmin (cPanel/Plesk/Administreret WordPress).
  2. Klik på den database, du vil bruge, til venstre.
  3. Vælg fanen Importer.
  4. Klik på Gennemse, find frem til SQL-filen på din computer, klik på Åbn, og derefter på Start.

Dette kører SQL-filen og opdaterer databasen som angivet i din SQL-fil. Det varer måske flere minutter at genoprette databasen.

Bemærk: Hvis du modtager en fejlmeddelelse, der siger "Script-timeout er udløbet. Hvis du vil gøre importen færdig, skal du indsende den samme fil igen, og importen vil blive genoptaget", kan du med det samme vælge den samme fil til import og fortsætte genoprettelsen, hvor den slap.

Når databasen er gendannet, skal du sørge for, at dine forbindelsesstrenge er ajourført. Du kan få yderligere oplysninger under Opdater WordPress -databaseforbindelsesstreng.