Importér Square -produkter til min webshop

Importér dine produkter fra Square for at administrere dem i din Websites + Marketing -onlinebutik.

Påkrævet: Du skal først konfigurere betalingen til din webshop og vælge Square som dit kredit-/debetkort. Du kan til enhver tid ændre betalingsmuligheder.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig på mobile enheder.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit Dashboard, skal du vælge Erhvervs- og under Produkter vælge produkter.
  1. Vælg Importér/eksportér og derefter Importér .
  2. Vælg Firkant i vinduet med importprodukter.
  3. Vælg OK for at starte processen. Den tid, det tager at importere dine produkter, afhænger af, hvor mange Square -produkter du har.
  4. Når den er færdig, vises meddelelsen Import lykkedes og du modtager en e -mail.
  5. Vælg Vis eller Udført for at se de importerede Square -produkter på din produktliste, som vises i kolonnen Salgskanaler. (Hvis produkterne indeholder en kategori, vises oplysningerne i kolonnen Kategori .)
    Square -import tilføjet