Importér Square-produkter til min webshop.

Hvis du allerede har forbundet din Square-konto til din Website Builder-webshop, kan du benytte denne kortere vejledning til at importere flere Square-produkter efter behov.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig på mobile enheder.

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Når din webshop vises, skal du klikke på Administrér butik.
  3. Klik på fanen Butik i toppen og derefter på Alle produkter.
    klik på Alle produkter
  4. I vinduet Produkter skal du klikke på Importér i øverste højre hjørne.
    klik på Importér
  5. I det næste vindue skal du klikke på Square. (Eller CSV, hvis du vil importere produkterne fra et regneark med kommaseparerede værdier.)
    klik på Square
  6. Klik på Importér, hvorefter importeringen påbegyndes. (Tiden, der kræves hertil, afhænger af, hvor mange Square-produkter du har.)
  7. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen for importeringen, skal du klikke på Færdig. De importerede produkter vises på listen Alle produkter, mens Square-ikonet vises i kolonnen Salgskanaler.
    importerede Square-produkter blev tilføjet

Bemærk: Du modtager en e-mail, når importeringen er fuldført.