Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Importér WordPress -kommentarer til Disqus

Når du har oprettet din Disqus -konto og har installeret plugin'et , kan du importere dine eksisterende kommentarer til Disqus. Som standard importeres eventuelle nye kommentarer automatisk til Disqus.

1. Log på WordPress.
  2. Gå til Kommentarer > Disqus.
  3. Klik på Plugin -indstillinger i øverste højre hjørne.
  4. I Import og eksport -markeringen skal du klikke på knappen Eksportér kommentarer .
  5. Dette sætter dine kommentarer i kø, så de kan importeres til Disqus.

Næste trin

• Du modtager en e -mail, når den er færdig.