Import af et Code Signing Certificate til Firefox

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Du kan importere kodesigneringscertifikater til Firefox.

Sådan importeres et certifikat til Firefox på en pc

1. Fra menuen Værktøjer skal du klikke på Indstillinger .
  2. Klik på Certifikater , og klik derefter på Vis certifikater, og klik derefter på Importér .
  3. Naviger til din SPC -fil, og klik på OK . Ignorer eventuelle advarsler.

Dit certifikat kan nu ses i Mozilla Firefox Certificate Manager.

Sådan importeres et certifikat til Firefox på en Mac

1. Fra menuen Firefox skal du vælge Indstillinger .
  2. Gå til fanen Certifikater .
  3. Klik på Vis certifikater .
  4. Klik på Importér ...
  5. Naviger til din SPC -fil, og klik på OK . Ignorer eventuelle advarsler.

Dit certifikat kan nu ses i Mozilla Firefox Certificate Manager.