Import af MS SQL 2008 -databaser

Du kan bruge Microsoft SQL Server Management Studio til at importere en SQL 2008 -database, som ikke er oprettet i vores delte hosting -miljø. Download den nyeste version af SQL Server Management Studio Express fra Microsoft .

Sådan importeres MS SQL 2008 -databaser

1. Opret forbindelse til den lokale SQL -server. På SQL Server 2008 Express er kommandoen typisk \\ SQLEXPRESS .

2. Fra Object Explorer skal du højreklikke på din lokale database, vælge Tasks og derefter Generate Script .

3. I Script -guiden skal du vælge din lokale database og derefter vælge Script alle objekter i den valgte database .

4. Vælg de objekter, som du vil script, og skift derefter Script Use Database til False .

5. Vælg Script til nyt forespørgselsvindue , klik på Udfør , og klik derefter på Udfør . Denne proces genererer scriptet til import af din database.

6. Når scriptet er genereret, skal du klikke på Luk .

7. Klik på scriptet for at vælge det, og vælg derefter Skift forbindelse . Udfyld de oplysninger, som den eksterne databaseserver skal oprette forbindelse til.

8. For at udføre scriptet skal du kontrollere, at navnet ved siden af knappen Execute matcher dit databasenavn, og derefter klikke på Execute!