Import af MySQL -databaser via SSH

Servere uden et kontrolpanel (f.eks. CPanel eller Plesk) har ikke phpMyAdmin installeret. For at administrere databaser uden et kontrolpanel skal du bruge SSH -kommandolinjen til at importere .SQL -backupfiler.

1. Åbn .SQL -filen i et teksteditor for at sikre, at den er formateret til at bruge den korrekte database. Der skal være en kommando for brug af database øverst, og den skal henvise til den database, som modtager de importerede data. Hvis denne kommando ikke er inkluderet, kan du tilføje eller bruge den, når du først logger på MySQL.
  2. Log ind på SSH som rodbruger. Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette, skal du se
  3. For at logge på MySQL skal du skrive mysql -u brugernavn -p , hvor brugernavn er dit databases brugernavn.
  4. Når du ser Indtast adgangskode: vises , skal du indtaste din adgangskode for den MySQL -bruger.
  5. Hvis du ikke inkluderede kommandoen brug database i .SQL -filen, skal du vælge måldatabasen for importen. Gør dette ved at skrive brug database_name; og tryk derefter på Enter .
  6. Indtast SOURCE /path/to/sql/file.sql , og tryk derefter på Enter .
  7. Overvåg den kørende importlog for at kontrollere, om der er fejl.
  8. For at bekræfte, at dataene blev importeret korrekt, skal du skrive show -tabeller; og tryk derefter på Enter .
  9. Type vælg * fra tabellen ; og tryk derefter på Enter . Dine importerede MySQL -databasetabeller vises.