Importér MySQL -database med SSH

En Secure Shell (SSH) -forbindelse kan bruges i stedet for phpMyAdmin til at importere en SQL -backupfil til din database. Det er en avanceret metode, som kan hjælpe, når du importerer store SQL-filer, og som kan være nødvendig, når du bruger selvadministrerede VPS eller dedikerede servere, da de ikke har phpMyAdmin installeret.

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at gennemføre disse trin:
Bemærk: Hvis du bruger WordPress, kan du finde databaseoplysningerne i din wp-config.php-fil.
  1. Upload SQL -backupfilen til serveren ved hjælp af FTP eller Filhåndtering .
  2. Opret forbindelse til din server eller delte hostingkonto med SSH .
  3. Brug kommandoen ls til at vise filer og mapper, og cd og ../ til at flytte gennem mapper, indtil du er i den mappe, som du uploade sikkerhedskopifilen til.
  4. Opret forbindelse til MySQL med følgende kommando:
    mysql -h hostname -P port -u username -p database < backup.sql
    Bemærk: Hvis du bruger localhost til din vært, bør du slippe den–h hostname og hvis du har en standardport (3306), kan du slippe den–P port del af kommandoen.
    • I kommandoen ovenfor skal du erstatte:
      • værtsnavn med dit værtsnavn.
      • port med dit MySQL -portnummer. Medmindre det er angivet anderledes i din hostingkonto, er din port 3306.
      • brugernavn med dit brugernavn til denne database.
      • database med navnet på den database, du vil eksportere.
      • backup.sql med navnet på din sikkerhedskopifil.
  5. Vælg Enter på dit tastatur.
  6. Når Enter -adgangskode: prompten vises, skal du indtaste din adgangskode til databasebrugeren.
    Bemærk: Adgangskoden vil ikke være synlig af sikkerhedsmæssige årsager, og du kan ikke se noget, mens du skriver eller indsætter.
  7. Vælg Enter på dit tastatur.

SQL -backupfilen er nu importeret til din database.