Indløs en kupon manuelt

Du kan indløse kuponer til enten deres fulde eller delvise værdi og kan indløse kuponer flere gange, indtil hele deres værdi er opbrugt. Både administratorer og butikschefer har som standard adgang til at indløse kuponer manuelt.

Påkrævet: PDF -produktkuponer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Sådan indløser du en kupon manuelt:

1. Log på WordPress
  2. Gå til WooCommerce > Kuponer og enten:
    • Vælg afkrydsningsikonet i kolonnen Handlinger , eller
    • Vælg den pågældende kupon, og klik på Indløs .
  3. Indtast det beløb, du vil indløse.
  4. Du kan eventuelt angive en note/årsag til indløsning.
  5. Klik på Indløs .

Når en voucher er blevet fuldt indløst (dvs. der er ingen resterende værdi), ændres status fra "Aktiv" til "Indløst".