Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indsend en ny opgave til WP Premium Support

Du kan bruge WP Premium -supportdashboardet til at indsende en ny serviceanmodning, når du skal arbejde på dit WordPress -site.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Vælg knappen Ny opgave
  3. Vælg det WordPress -site, som skal udføres, og vælg derefter knappen Næste.
  4. Vælg en af servicekategorierne for at se en liste over tilgængelige tjenester.

Bemærk: Det er bedst at indsende en separat anmodning for hver opgave, du vil have udført.

5. Vælg den specifikke tjeneste, du vil have udført, eller brug søgefeltet til at søge efter en tjeneste, der passer til dit problem. Vælg knappen Næste .
  6. Besvar spørgsmålene og angiv yderligere oplysninger, når du bliver bedt om det.
  7. Vælg knappen Send .

Relaterede trin

Flere oplysninger: