Indsendelse af formularen Anmodning om ændring af konto/e-mailopdatering

Hvis du ikke kan tage adgang til den e-mailadresse, som er tilknyttet din konto og ikke kan bekræfte de oplysninger, som er nødvendig for at vores kundesupportafdeling kan hjælpe dig, kan du indsende formularen Anmodning om ændring af konto/e-mailopdatering for at bede om en opdatering. Udover formularen skal vi også bruge:

• ‌‌Foto-id – En farvekopi af et foto-id, som er udstedt af en offentlig myndighed, såsom et kørekort, militær-id eller pas (signatur skal inkluderes).
  • Forretnings-id — Hvis domænet er registreret til et firma, skal vi også bruge gyldig firmaidentifikation, såsom:
    • Erhvervslicens
    • Skat-certifikat
    • "Doing Business As" dokumentation
    • Dokumentation for fiktivt navn
    • IRS 501(c)3 "Determination Letter"
    • Myndighedsudstedt certifikat på skattefritagelse, der bekræfter almennyttig status
    • EIN/TIN-bekræftelsesbrev (IRS-brev 147C)

Bemærk: Hvis du har adgang til den e-mailadresse, som er knyttet til din konto, men ikke kan logge ind, bedes du se Nulstil din adgangskode til GoDaddy.

1. Gå til changeupdate.com, og klik på Kom godt i gang.
  2. Indtast navnet på det domæne, som du ønsker at tilgå (medtag ikke www, når du indtaster dit domænenavn), og klik på Næste.
  3. Indtast dine kontaktoplysninger, og klik på Næste.
  4. For at uploade dit foto- eller forretnings-id skal du vælge Upload filer nu og klikke på Gennemse og derefter på Åbn på de relevante filer.
  5. Indtast adgangskoden, og klik derefter på Send anmodning.

Vi kontakter dig med flere oplysninger inden for tre dage efter modtagelse af dit foto-id og/eller forretnings-id.

Bemærk: Hvis ikke du har et domænenavn, og du har brug for hjælp til at få adgang til din konto, skal du kontakte vores kundesupport, der står til rådighed 24/7.