Indstil betalinger via onlineaftale for Square eller PayPal

Funktionen Onlineaftaler kræver ikke, at kunder betaler for tjenester på forhånd. Det kan du imidlertid gøre når som helst ved at oprette forbindelse mellem Onlineaftaler og et af de tilgængelige betalingssystemer. Hvis du ikke har aktiveret Onlineaftale, se Sektionen for tilføjelse af online-aftaler først.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for Business Plus- eller eCommerce-kunder i USA, Storbritannien, Canada og Australien. Kunder fra disse lande kan opgradere til begge planer når som helst.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på Åbn i panelet Aftaler.
    klikke på Åbn i panelet Aftaler
  4. Klik på Indstillinger i toppanelet, og vælg Betalinger.
    klik på betalinger i menuen
  5. Vælg en betalingsmulighed:
    • Vælg Kræv fuld betaling ved booking online eller Kræv depositum ved booking online, angiv et depositumbeløb, og klik derefter på Gem. Når bekræftelsen Udført vises, skal du klikke på Tilslut ud for den betalingsmetode, du vil tilføje.
    • Vælg Betal personligt, eller send en faktura, og når bekræftelsen Udført vises, skal du klikke på Website i toppanelet for at vende tilbage til websitets hovedvindue.
      Vinduet Betalingsindstillinger
  6. Log ind, hvis du allerede har en Square- eller PayPal-konto. Hvis ikke, skal du følge prompterne for at oprette en konto for en eller begge betalingsmetoder.
    Log på Square
    Log på PayPal
  7. Når vinduet Betalingsindstillinger vises igen, kan du oprette en betalingsmetode mere.
  8. Når du er færdig, skal du klikke på Udgiv website, så du kan begynde at modtage betalinger fra de betalingstjenester, du har tilføjet.