Indstil betalinger via onlineaftale med Square

Funktionen Onlineaftaler kræver ikke, at kunder betaler for tjenester på forhånd. Det kan du imidlertid altid gøre ved at oprette forbindelse mellem Onlineaftaler og Square-betalingssystemet.

Note: This feature is available only to GoCentral (U.S.) customers with a Business Plus or eCommerce plan. If you haven't enabled Online Appointments, see Sektionen for tilføjelse af online-aftaler først.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på Åbn i panelet Aftaler.
    klikke på Åbn i panelet Aftaler
  4. Klik på Indstillinger i toppanelet, og vælg Betalinger.
    klik på betalinger i menu
  5. Vælg en betalingsmulighed:
    • Vælg Kræv fuld betaling på forhånd eller Kræv delvis betaling på forhånd, indtast et beløb, og klik derefter på Gem. Når bekræftelsen Udført vises, skal du klikke på Opret forbindelse og se trin 6.
    • Vælg Opkræv ikke på forhånd for at blive betalt personligt. Når bekræftelsen Udført vises, skal du klikke på Website i toppanelet for at vende tilbage til hjemmesidens hovedvindue.
  6. Log ind, hvis du allerede har en Square-konto. Hvis ikke, kan du klikke på Tilmeld dig for at oprette en.
    Log på eller tilmeld dig
  7. Når vinduet Betalingsindstillinger vises igen, er du klar til at acceptere Square-betalinger.
    Betalingsindstillinger er udført

Bemærk: Hvis du vil have vist eller ændre nogen af din Square-kontos indstillinger, skal du klikke på Vis dashboard.